ToeristenkaartFriesland

ToeristenkaartFriesland

Een unieke digitale kaart van Friesland. Honderden afbeeldingen laten deze kaart tot leven komen. Samen met tientallen informatieve thema’s een echte “belevingskaart”.

ToeristenkaartFryslân toont u Friesland in al haar schoonheid, diversiteit en historie. De ToeristenkaartFryslân is nieuw maar bevat direct bij de start al een enorme schat aan informatie. Ieder Fries dorp en iedere Friese stad is op de kaart vertegenwoordigd met een eigen presentatie in woord* en beeld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de database van FrieslandWonderland en de beeldbank van FrieslandWonderland.

ToeristenkaartFryslân voegt hier zelf een aantal innovatieve mogelijkheden aan toe. Op de kaart treft u een groeiend aantal afbeeldingen en icoontjes aan die intuïtief leiden naar voor u interessante informatie. Hierdoor wordt een bezoek aan de ToeristenkaartFriesland een avontuur op zich.

Natuurlijk kunt u de ToeristenkaartFriesland gebruiken ter voorbereiding van een trip naar of vakantie in Fryslân. Maar ook als u al ter plekke bent of in Fryslân woont kan ToeristenkaartFriesland behulpzaam zijn. Zoom simpelweg in naar uw verblijfplaats en ToeristenkaartFriesland informeert u over interessante historie en toeristische mogelijkheden in de directe omgeving.

Zakelijke mogelijkheden

ToeristenkaartFriesland biedt een aantal unieke en krachtige zakelijke mogelijkheden voor de toeristische branche. Zo kan een aanklikbaar logo van een toeristisch bedrijf aan de toeristenkaart worden toegevoegd. Maar de Toeristenkaart kan ook als widget worden ingebouwd in websites van toeristische bedrijven. Daarmee verrijkt een ondernemer zijn website met allerlei soorten toeristische informatie zonder daar verder omkijken meer naar te hebben. Sterker nog, als in een bepaald gebied meerdere ondernemers de handen ineen slaan en tientallen websites voorzien van deze widget kan ToeristenkaartFryslân zich in dat gebied ontpoppen als een zeer effectief regiomarketing instrument.

Ook bevat de toeristenkaart sinds oktober 2018 mogelijkheden voor bedrijven in de toeristische en recreatieve sector om hun aanbod effcetief onder de aandacht te brengen. Het CMS van toeristenkaartFriesland stelt bedrijven in staat geheel zelfstandig een bedrijfspresentatie aan te maken en te publiceren op de kaart. (na goedkeuring door de redactie)

Zie http://www.toeristenkaart.nl.