Signing

Signing

Regelmatig komt het voor dat u een bepaalde locatie (of een aantal locaties) van informatie wilt voorzien voor uw gast, bezoeker of de toevallige voorbijganger. Hierbij kan het gaan om het online informeren van hotelgasten over bijzonderheden van het hotel of de omgeving. Ook kan het gaan om het attenderen van bezoekers in musea, galeries of parken. Centraal staat telkens een eigentijdse, gedoseerde en servicegerichte manier van aanbieden van informatie op initiatief van de gast of de bezoeker.

Deze gebruiksvriendelijke manier van informeren kan worden gerealiseerd met de praktische* en duurzame informatieborden en -plaquettes van DeeEnAa. Deze zijn standaard uitgevoerd met een of meerdere QR-codes omdat koppeling met online informatie voor de hand ligt.

Via het DeeEnAa-Signing platform is het mogelijk om informatieborden en -plaquettes te genereren en af te laten drukken. Dit platform biedt de mogelijkheid om diverse soorten online content te integreren met de informatieborden en -plaquettes. Zo kan het gaan om meertalige teksten, foto's, slideshows, video's en audiobestanden. Het maken van een audiotour wordt zo wel heel gemakkelijk gemaakt.

Groot voordeel is dat door middel van het DeeEnAa-Signing platform het maken van informatieborden en -plaquettes opgenomen is in een volledig geautomatiseerd proces. De gebruiker van het platform beheert de informatieborden en -plaquettes en kan de achterliggende online informatie blijvend actualiseren en uitbreiden. Ook kunnen heel makkelijk nieuwe informatieborden en -plaquettes worden gecreeerd en nabesteld.

Spreekt het voorgaande u aan meld u dan aan als gebruiker op het DeeEnAa-Signing platform. U kunt dan direct beginnen met het maken van uw meertalige en multifunctionele informatiebordjes en -plaquettes.

NIEUW - LEES DE BROCHURE

Er is nu ook een digitale brochure voor het DeeEnAa-Signingplatform met o.a. informatie over mogelijkheden en prijzen. Voor het inzien van deze brochure klikt u hier.

Wilt u meer weten over de visie van DeeEnAa op online gast-interactie en signing bel dan met DeeEnAa, Online City- en Regiomarketing via 06-51151519. Of stuur een mail via info@deeenaa.nl

* Ingeval van buitengebruik ook in weerbestendige uitvoering.