Wandelroutes

Wandelroutes

Het Dorpscanon platform bevat uitgebreide mogelijkheden om dorps- en stadswandelingen tot een informatieve en interactieve beleving te maken.

De cultuurhistorische informatie van het eigen dorp of de eigen stad kan vanuit de Dorpscanon website volautomatisch worden afgedrukt op weerbestendige plaquettes en informatieborden. Deze kunnen eenvoudig in een wandelroute worden opgenomen of bij de invalswegen van het dorp of de stad worden geplaatst.

Voordeel van deze werkwijze is dat het maken van een dorps- of stadswandeling laagdrempelig en zelfstandig kan worden georganiseerd en gerealiseerd. Het volstaat om de locaties in de vorm van canonvensters in te voeren in de Dorpscanon website. Daarbij kunnen meerdere talen worden gebruikt. Zodra de canonvensters gemaakt zijn  kunnen deze als weerbestendige plaquettes en informatieborden volautomatisch bij DeeEnAa worden besteld. Bij het na verloop van tijd toevoegen van nieuwe canonvensters kan de wandeling eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe afzonderlijk te bestellen plaquettes. Op deze manier groeit de dorpswandeling geleidelijk aan mee met de dorpscanon zelf. 

Standaard plaquettes zoals getoond op de foto hebben het formaat van 25cm bij 18cm. Er zijn  ook grotere versies beschikbaar. 

Standaard siert het Dorpscanon-logo de bovenkant van de plaquette. Als het platform in licentie wordt gebruikt onder een eigen merk en domeinnaam kan het eigen logo hier worden afgedrukt voor een optimale herkenbaarheid en regiomarketing. Als gewenst kunnen ook logo's van lokale sponsoren worden meegenomen in het geheel.

De informatieborden en -plaquettes zijn standaard voorzien van een of meerdere QR-codes, al naar gelang het te gebruiken aantal vreemde talen. Via de QR-code  wordt de locatiegevoelige WebApp geactiveerd en kan de wandelaar ter plekke de aanwezige detail-informatie lezen.

NIEUW - LEES DE BROCHURE

Er is nu ook een digitale brochure over het opzetten van dorpswandelingen en exposities met o.a. informatie over mogelijkheden en prijzen. Voor het inzien van deze brochure klikt u hier.


Heeft u interesse in het opstarten van een wandelroute in uw dorp of stad neem dan contact op via 06-51151519. Of stuur een mail via info@deeenaa.nl.