Workshops

Workshops

Het kantoor van DeeEnAa, gesitueerd in het historische hart van Joure,  heeft een eigen cursusruimte. Hier worden  regelmatig cursussen en workshops aangeboden voor kleine groepen tot maximaal zes personen.

Een aantal van onze cursussen heeft te maken met het beheren van erfgoedinformatie op het internet en het gebruiken van de erfgoedplatforms van DeeEnAa en het DeeEnAa-CMS. Ook verzorgen wij hier algemene computercursussen op het gebied van MS-Office en IBM-SPSS.

Binnenkort ziet u hieronder een overzicht van het komende cursusprogramma met details over duur en kosten. Mocht u belangstelling hebben voor een van de cursussen of workshops dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de binnenkort beschikbare aanmeldlink.

Voor alle cursussen en workshops geldt een voorbehoud m.b.t. voldoende deelname en geldende beperkende maatregelen vanwege de Corona-situatie.

Maatwerk en huren van de cursusruimte

Vanzelfsprekend kunnen wij ook voorzien in maatwerk cursustrajecten op diverse vlakken en is de cursusruimte, met alle bijbehorende audio-visuele en computerapparatuur, op huurbasis beschikbaar voor uw eigen cursussen en workshops. Als u hier belangstelling voor heeft belt u met DeeEnAa via 06-51151519. Of stuur een mail via info@deeenaa.nl.