FrieslandAgenda

FrieslandAgenda

FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland.

Voor en door Friesland

Heel veel partijen dragen bij aan Friesland Agenda. Logisch, want daarmee worden hun evenementen breed onder de aandacht gebracht: niet alleen via FrieslandAgenda, maar ook ToeristenkaartFryslân en websites van derden waarin FrieslandAgenda geïntegreerd is én diverse andere media.

Iedereen kan zijn of haar evenement of activiteit direct, zonder in te hoeven loggen, aanmelden bij FrieslandAgenda. Partijen die regelmatig en/of veel evenementen in willen voeren, kunnen een inlogcode aanvragen. Daarmee wordt het invoeren nóg eenvoudiger. Voor meer informatie: zie “Inlogcode aanvragen”

Uw evenement of bedrijf in de spotlights

Wilt u uw evenement extra onder de aandacht brengen? Of als bedrijf effectief online adverteren? neem contact op met DeeEnAa en informeer naar de mogelijkheden.

FrieslandAgenda in uw eigen website

Een volledige en betrouwbare agenda op uw eigen website. Uw (potentiële) klanten zullen het zeer waarderen! Ze kunnen dan immers direct zien wat er in de omgeving allemaal te doen is, zonder dat ze elders op het internet hoeven te zoeken. U houdt de bezoeker dus vast op uw website.

FrieslandAgenda maakt het mogelijk! Onze agenda kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw eigen website. Daarin krijgt u dan een ‘agenda-viewer’ met de activiteiten binnen een door u gekozen gebied. De bezoeker van uw website kan in de viewer zoeken naar activiteiten die hem of haar interesseren.

De service aan uw (potentiële) klanten is natuurlijk helemaal compleet wanneer u de agenda-informatie van FrieslandAgenda combineert met toeristische en cultuurhistorische informatie over de plaatsen in het door u gekozen gebied en informatie over natuur, landschap, bezienswaardigheden. Ook dat kan!

FrieslandAgenda biedt diverse standaard-viewers voor het integreren van agenda-informatie in uw website, al dan niet in combinatie met andere informatie over de omgeving. Indien nodig of wenselijk is uiteraard ook maatwerk mogelijk (ook via een XML-api). Stuur een mail aan info@deeenaa.nl en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.