BeeldbankFriesland

BeeldbankFriesland

BeeldbankFriesland is een unieke beeldbank. Iedereen kan zijn of haar foto's plaatsen in de beeldbank. De geplaatste foto's worden door de vakkundige beeldredactie beoordeeld op kwaliteit en voorzien van kenmerken zodat de foto's makkelijk kunnen worden teruggevonden in de beeldbank.

BeeldbankFriesland is opgezet als een fotobemiddelingsservice. Professionele bedrijven zoals nieuwsbladen, uitgeverijen, websitebouwers en VVV's zijn voortdurend op zoek naar mooie foto's van allerlei uiteenlopende onderwerpen. BeeldbankFriesland bevat een slimme communicatiemodule waarmee één-op-één, direct bij de fotograaf een foto kan worden besteld. BeeldbankFriesland is dus geen stock-foto beeldbank maar een effectief communicatieplatform tussen fotograaf en fotogebruiker.

Fotobemiddelingsservice

De fotobemiddelingsservice is even eenvoudig als uniek. Zodra er interesse is voor een bepaalde foto wordt binnen de website van BeeldbankFriesland volautomatisch een digitale dialoog gestart door de geïnteresseerde partij. Prijsbeleid en voorwaarden worden vooraf helder gepresenteerd zodat geen teleurstellingen kunnen ontstaan. Met automatische upload- en downloadacties, gevold door automatische facturatie, wordt de transactie tussen fotograaf en afnemer afgerond.

Regiopromotie

BeeldbankFriesland maakt verder deel uit van een reeks van websites die tot doel hebben om Friesland nationaal en internationaal te promoten. Ook deze toepassing mag uniek worden genoemd. Hierdoor kan iedereen een steentje bijdragen aan de promotie van Friesland. Geschikte foto’s worden met toestemming van de fotograaf gebruikt op de websites van het cultuurhistorisch en toeristisch platform FrieslandWonderland en Toeristenkaart. Wil je hier meer over weten stuur dan een mailtje aan bauke@deeenaa.nl

Zie http://www.beeldbankfriesland.nl.

Powered by FotoConnect

BeeldbankFriesland maakt gebruik van het in eigen huis ontwikkelde CMS van FotoConnect.